(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
SMAŽENÁ CIBULOVÁ KOLEČKA-LEPŠÍ NEŽ CHIPSY!!!!!!
Potřebné ingredience
2 větší cibule,hl.mouku,vejce,strouhanku,pepř,sůl,příp.grilovací koření...))), olej,ubrousek..
Postup přípravy
Cibuli oloupeme,nakrájíme na silnější kolečka a obalíme v mouce,vejci ( ve vajíčku rozmícháme trochu soli,pepře a lžičku grilovacího koření ) a strouhance..Na rozpáleném oleji smažíma dozlatova..Poté vytáhneme a dáme na ubrousek,aby přebytečný tuk odsál.JE to VÝBORNÁ chuťovečka.....)))))) Neuvěříte,jak skvěle chutná...Příště dodám i fotku!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jassnenka
(upraveno)
6. 6. 2008, 2:02
uz se tesim az je vyzkousim!!!!
mikky.h
(upraveno)
6. 6. 2008, 7:51
@jassnenka
Marcelko,zkuste a dejte vědět..
haninka74
(upraveno)
15. 4. 2008, 18:30
Tak jsem dnes dělala ,lepší než chipsy mi nepřipadají ,ale je to dobré . Cibule není vůbec cítit ,jen jsem asi málo okořenila . Doufám že dnešní noc přežiju Jinak díky za receptík
mikky.h
(upraveno)
15. 4. 2008, 18:44
@haninka74
Hani,jsem ráda,že chutnaly... Lepší mi příjdou v tom,že u chipsů neví člověk,kdy skončit,kdežto cibulka zastaví...
B.Tumka
(upraveno)
25. 7. 2007, 19:58
Tak zítra se už na ně chystám Dají se jíst i druhý den nebo jsou lepší jen čerstvé
mikky.h
(upraveno)
25. 7. 2007, 20:37
@B.Tumka
Kdykoliv se dají jíst,pokud nebudou dobré studené,můžete ohřát v mikrovlnce...nevydrží
mikky.h
(upraveno)
24. 7. 2007, 9:35
špatné není i klasické těstíčko s nastrouhanou nivou..
B.Tumka
(upraveno)
23. 7. 2007, 20:45
Proč do oleje! Maj pak lepší chuť?
FOXLÍK
(upraveno)
23. 7. 2007, 20:51
@B.Tumka
Jsou křehčí,jemnější.Zkoušela jsem oba způsoby,ale ty naložené jsou fakt lepší.A nekřupou mezi zubama.Ale nemůžou se nakládat moc dlouho(max.8 hodin,nejlépe tak 5 hodin),pak se rozpadají a jsou rozmatlané.Jedí to i děti.
B.Tumka
(upraveno)
23. 7. 2007, 20:57
@FOXLÍK
Určitě zkusím
FOXLÍK
(upraveno)
23. 7. 2007, 20:40
Opravdu je to úžasná mňamka ,ale já kolečka cibule před samotným obalováním,naložím do oleje a vůbec je nekořením,jen trošičku osolím(to ale záleží na každém podle chuti).Naložím třeba ráno a k večeři máme cíbu s br.kaší.
B.Tumka
(upraveno)
23. 7. 2007, 20:03
Tak to je teda musím vyzkoušet když je to tak chválené
Kklara
(upraveno)
23. 7. 2007, 12:08
My taky a k tomu tatarku s troškou chilli
mikky.h
(upraveno)
23. 7. 2007, 19:35
@Kklara
Vy si dáváte..
kikina41
(upraveno)
23. 7. 2007, 11:51
Taky děláme, výborné !
mikky.h
(upraveno)
23. 7. 2007, 19:34
@kikina41
bašta jako hrom..